Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Manövrering

Motor
Väljer du att komplettera din fönstermarkis med en motor dimensionerar vi motorstorleken utifrån hur stor din markis är.

Våra AX-motorer använder du om styrningen ska vara med strömbrytare och/eller om du vill komplettera med en sol & vindautomatik.

Våra RIN-motorer använder du om styrningen ska vara med fjärrkontroll.

Storleken på motorn mäts i Nm och varv per minut. Samtliga våra motorer är skyddsklassade enligt IP44 och har inbyggt överhättningsskydd. Spänningsfrekvensen är 230V 50Hz och effekten är 80 watt.

Vi skickar alltid med motorfäste, medbringare, drivbussning, strömbrytare samt kopplingsschema om du väljer någon av våra motorer.

Våra motorer lämnar vi hela 3 års garanti på!

Sol & Vindautomatik
SW Combi är en styrning för manuell och automatisk kontroll av motordrivna som fönstermarkiser, terrassmarkiser, etc.

Automatiken är till för en direkt inkoppling av en 230V enfas asynkrommotor (normal markis motor) eller flera motorer via reläbox(ar).

Med automatiken får du med en fjärrkontroll där du har möjlighet att stänga av automatiken och köra markiserna manuellt.

Har du flera markiser som ska kopplas in i en och samma automatik behöver du komplettera med reläboxar.

Du kan läsa mer om motorer och automatik på Promotors hemsida.

SW Combi


Elschema SW Combi


Principkoppling Reläbox RB3


Tillbaka

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies