Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Balkongmarkis

Vår balkongmarkis är en kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för inbyggda balkonger.
Invändig manövrering med polyesterband, vevbox, vev eller motor.

Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar, t ex fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Bygg din balkongmarkis
 

Montering

Balkongmarkisen monteras på två aluminiumben som fästes mellan golv och tak (kan även fästas med sidobeslag, som pluggas i väggen) med hjälp av spännbeslag.

Man behöver ej borra i vare sig golv eller tak eftersom spännbeslagen expanderar med hjälp av starka fjädrar, som ger balkongmarkisen det stöd, fäste den behöver så att man inte gör någon åverkan på fastigheten och att markisen lätt kan tas ned vid behov, exempelvis vid avflyttning. Fallarmar med justerbar fjäderspänning för optimal spänning av markis väven.


 

Beslag

Beslag är i vissa delar strängpressad anodiserad/pulverlackad aluminium samt i andra delar gjuten pulverlackad aluminium. Även rostfria beslagsdetaljer ingår. Allt för att din balkongmarkis skall hålla i många år.
balkongmarkis

 

Markis väv

Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar från Sandatex och Dickson. Den löstagbara markis kappan kan väljas med vågig eller rakt avslut.

Se våra vävar för balkongmarkis

 

Dimensioner

Utfall: 0.8 m
Max bredd 4.5 m per enhet.

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies