Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

DS92 Duo

DS92 Duo är en speciallösning för dig som vill kunna sätta en markis mitt ute i trädgården. Tack vare sin smarta konstruktion kan du numera få ett helt fristående solskydd utan att behöva tänka på fästpunkter i väggar.

DS92 Duo kan fås i silver eller svart färgat stativ. Väven är naturligtvis av högsta kvalité och kommer från Sandatex eller Dickson.

Detta är den ultimata lösningen för dig som vill ha en fristående markislösning.

Bygg DS92 Duo
 

Montering

DS92 Duo monteras enkelt på två ben som i basutförande levereras med stödstolpar för att skruvas i trall eller plintar, men går också att få med tyngder som gör att du inte behöver varken gjuta eller skruva.


Manövrering

DS92 Duo levereras med vev som standard, men går naturligtvis också att få med motor och fjärrkontroll. Som extra tillbehör kan man komplettera med en skaksensor som känner av om det blåser och rycker för mycket i markisen. Då skickar skaksensorn en signal till motorn att den ska gå in. Går även att få med en komplett sol & vind automatik.

Markis väv

Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga markis vävar till designade mönster. Markis väven kommer från Sandatex eller Dickson.
 

Mått

Bredd:      300 - 600 cm
Armutfall: 300 - 600 cm
 
 


 

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies