Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser ser till att du får ett behagligt inomhus klimat även när solen är som starkast på sommaren. Detta ger dig också en besparing i form av kyla. Hur otroligt det än låter så gör vi svenkar av med mer energi för kylning än vad vi gör för uppvärmning. Vi har därför satsat mycket på att ta fram olika lösningar för olika typer av fönster. Allt från höga härliga fönsterpartier till traditionella fönster. Här kan du läsa om våra olika modeller och hitta just din modell. 

Fönstermarkis FM30


FM30 är vår mest sålda fönstermarkis för privat bruk.


Fönstermarkis FM30 är en liten och smidig markis. FM30 kommer med en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot vårt nordiska klimat. Fallarmarna har fjäderspänning för rätt dukspänning. Alla profiler är i silverlackad aluminium för bästa hållbarhet.

Välj bland hundratals olika markisvävar från Sandatex, Dickson eller Soltis så sätter du din personliga prägel på ditt hus.

Läs mer om fönstermarkisen FM30

  

Fönstermarkis DA32

Markiser Siesta


DA32 är Nordic Lights storsäljare bland fönstermarkiser. Nu försedd med en modernare design på den nya kassetten. Markisen är kompakt och stilren vilket gör att den passar till de flesta byggnader. Aluminiumkassett skyddar markis väven mot regn och smuts.

DA32 är en markis för dig som vill ha en manuellt eller motoriserad fönstermarkis och samtidigt veta att det är en markis som håller högsta kvalité.
Den är byggd på Hunter Douglas komponenter och med markis väv från Sandatex, Dickson eller Soltis så sätter du din personliga prägel på ditt hus.

Läs mer om fönstermarkisen DA32 

Fönstermarkis DA42

fönstermarkiser Aruba


En kraftig fönstermarkis med samma moderna design som Siesta. DA42 är konstruerad för att passa de flesta byggnader. DA42 är perfekt att motorisera och därav mycket lämplig för både stora och små anläggningar, från en villa till stora industrier. Aluminiumkassett skyddar markis väven mot regn och smuts.

DA42 är en markis för dig som vill motorisera din fönstermarkis och samtidigt veta att det är en markis som håller högsta kvalité. DA42 och också perfekt för stora fönsterpartier och går att seriekoppla. Den är byggd på Hunter Douglas komponenter och med markis väv från Sandatex, Dickson eller Soltis så sätter du din personliga prägel på ditt hus.

Läs mer om fönstermarkisen DA42 

Fönstermarkis VS62 Screen Light

fönstermarkiser Sombra


VS62 Screen Light är en screenmarkis med modern design. Även kallad vertikal markis eftersom markisen faller rakt ner med styrskenor. Kan styras både manuellt och med motor. Ett stort urval av akryl- eller screenvävar som passar för din VS62 Screen Light. Aluminiumkassett skyddar markis väven mot regn och smuts.

VS62 Screen Light är en markis för dig som vill ha en modern fönstermarkis som är perfekt för höga fönster. Med en screenväv stoppar du solstrålarna och behåller ett skönt klimat i huset samtidigt som du kan se ut genom dom små perforerade hålen i väven.

Läs mer om fönstermarkisen VS62 Screen Light 

Fönstermarkiser ger svalt inomhusklimat

Fönstermarkiser stoppar runt 90 procent av solens strålning. De ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som de skonar inredning, golv, väggar och tak från solljus. Att ha fönstermarkiser är dessutom snyggt. Våra fönstermarkiser passar så väl på stora som små fönster. Hos oss kan du se markis vävar i ett stort antal färger. Se våra markisvävar

Måttbeställ din fönstermarkis

Dittsolskydd.se kan alltid anpassa din fönstermarkis efter dina personliga önskemål. Våra fönstermarkiser är en modern, kompakt och stilren fönstermarkis som passar de flesta byggnader. En elegant aluminiumkassett skyddar markis väven mot regn och smuts. Fallarmarna har justerbar fjäderspänning för rätt spänning i markis väven. Invändig eller utvändig manövrering med polyesterband. Vid utvändig manövrering med band kan man komplettera med en banduppsamlare.

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies