Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Screenmarkiser


Screenmarkiser är den nya typen av fönstermarkiser. Istället för att markisen fälls ut med armar på sidorna faller screenmarkiserna ner som en rullgardin med sidoskenor på sidorna. Screenmarkiserna finns i två olika typer av modeller, dels en modell för lite mindre fönster som inte är så utsatta för vind och dels en modell (Zip) som klarar större fönsterpartier och vind upp till 32 m/s.

 

Screen S620

Screen S620 är en enklare variant av screenmarkis. Markisen ligger skyddad i en kassett och löper längs sidoskenor på sidorna. S620 går utmärkt att styra med hissband (standard) eller motor.

Profilerna finns som standard i silver, vitt och svart.

Till S620 kan du välja antingen vanlig markisväv eller screenväv. Screenväv är en väv med perforering, vilket innebär att du ser ut genom väven. Ju mörkare väven är desto bättre ser du ut genom den.
Våra vävar kommer från Sandatex eller Dickson

Läs mer om screenmarkisen S620

 

Zip screen Z599


Zip screen Z599 är vår storsäljare på screenmarkiser.

Z599 är en modell, liknande S620, men här går väven in i sidoskenorna och låser. Det innebär att den här typen av screenmarkis, s.k. Zip, klarar av starka vindar och tål upp till 32 m/s. Perfekt för dig som bor i ett utsattt läge där vinden annars skulle vara ett problem. Den här modellen görs endast med motor.

Profilerna finns som standard i silver, vitt och grafitgrått.

Till Z599 används glasfiberväv som man ser igenom, ju mörkare väv desto bättre utsikt.
Maxbredd på den här modellen är 400 cm.

Läs mer om screenmarkisen Z599

Zip screen Z599XL


Zip screen Z599XL är en identisk modell som Z599, men kan göras betydligt bredare.

Z599XL är en modell, liknande S620, men här går väven in i sidoskenorna och låser. Det innebär att den här typen av screenmarkis, s.k. Zip, klarar av starka vindar och tål upp till 32 m/s. Perfekt för dig som bor i ett utsattt läge där vinden annars skulle vara ett problem. Den här modellen görs endast med motor.

Profilerna finns som standard i silver, vitt och grafitgrått.

Till Z599XL används glasfiberväv som man ser igenom, ju mörkare väv desto bättre utsikt.
Maxbredd på den här modellen är 600 cm.

Läs mer om screenmarkisen Z599XL

 

Screenmarkiser ger svalt inomhusklimat

Sceenmarkiser stoppar runt 85 procent av solens strålning. De ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som de skonar inredning, golv, väggar och tak från solljus. Att ha screenmarkiser är dessutom snyggt och modernt. Våra screenmarkiser passar så väl på stora som små fönster. Hos oss kan du se markis vävar i ett stort antal färger. Se våra markisvävar

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies