Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Markiser

Hos oss hittar du svensktillverkade markiser som passar just dina behov! Vi vill ha massor av ljus. Men inte hur mycket som helst, inte var och när som helst heller.

En terrassmarkis ger behaglig skugga över uteplatsen när du vill läsa en bok eller duka fram en måltid med goda vänners sällskap.

Visste du att i Sverige förbrukar vi mer el för kylning än vi gör för uppvärmning! En fönstermarkis stoppar 90-95 % procent av solens strålning. De ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som de skonar inredningen från blekning.

Måttbeställ dina markiser

Alla markiser görs enligt de önskemål som just du har. Vi har inga standarmått utan du bestämmer hur stor din markis eller dina markiser ska vara, på centimetern. Vi vill inte bestämma hur din markis ska se ut, vi ger dig bara rekommendationer, sen bestämmer du de exakta måtten på din markis.

Vi arbetar bara med branschens mest väletablerade leverantörer inom markisbranschen. Vävarna som är av högsta möjliga kvalité, 100% spinnfärgad akrylväv, kommer från marknadsledande väv leverantörerna Dickson och Sandatex.

Hunter Douglas levererar komponenterna till samtliga våra markiser i DA- & FA-serierna. Övriga leverantörer på markiser är Lewens och Stobag. Schenker, DHL & Posten är våra samarbetspartners inom logistiken och levererar markiser till hela Norden.

Företagen som bygger ihop markiserna är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet, allt för att säkerställa kvalitén i det vi levererar. Alla markiser testas innan leverans.
 

Terrassmarkiser

Utmärkande drag för våra terrassmarkiser är att du bestämmer hur enkel eller avancerad du vill att den ska vara. Det finns allt från enklast möjliga, TM40 till den mest påkostade, Toscana Grande. Det går också att få med takprofil eller kassett som skyddar duken mot regn och smuts. Oavsett vilken terrassmarkis du väljer har vi inte kompromissat på kvalité. Alla har en gedigen konstruktion som står emot det tuffa nordiska klimatet.

Vikarmarna på vår FA40-serie är kraftiga och försedda med ett dyneema band som löper över knäled och axelled för högsta styrka och hållbarhet. Fjädrarna är rejäla och ger utmärkt dukspänning på vår terrassmarkis även när det blåser friskt.

Mer om våra terrassmarkiser
 

Fönstermarkiser

Markiser stoppar 90 till 95 procent av solens strålning. De ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som de skonar inredning, golv, väggar och tak från solljus. Att ha markiser är dessutom snyggt. Våra markiser passar så väl stora som små fönster. Hos oss kan du se markisvävar i ett stort antal färger. Dittsolskydd.se kan alltid anpassa din fönstermarkis efter dina personliga önskemål. Vår fönstermarkis är en modern, kompakt och stilren som passar de flesta byggnader. En elegant aluminiumkassett skyddar väven mot regn och smuts. Fallarmarna har justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. Invändig eller utvändig manövrering med polyesterband. Vid utvändig manövrering med band kan man komplettera med en banduppsamlare.

Mer om våra fönstermarkiser

Samtliga våra vävar är av högsta kvalite och är tillverkade av 100% spinnfärgad akryl för högsta färgäkthet. Vävleverantörer är välkända Sandatex, Dickson och Soltis.

Våra markisvävar
 

Gratis vävprov

Om du vill ha vävprover hemskickade för att avgöra vilken färgnyans du vill ha eller bara känna på kvaliteten, så går du in på den markisväv du vill ha och klickar på Gratis vävprov.

På varje vävsida finns en länk, Gratis vävprov. Klicka på den så läggs ditt vävprov in i Kundvagnen.

Alla våra markiser är CE märkta, det är en trygghet för dig!

  Stäng ute överflödigt ljus med markiser

En markis gör rumsupplevelsen mer behaglig under dagen

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies