Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Nordic Light Smart Control SC 21

Nordic Light Smart Control SC 21
Smart Control SC 21 är en sol- och vindautomatik för manövrering av markiser med styrning via iPhone. Endast för trådburna motorer
5495:-
Artikelnr:
9999999


Antal: Köp
Information om Nordic Light Smart Control SC 21

Smart Control SC 21 är en sol- och vindautomatik för manövrering av markiser. Via trådlöst nätverk (WIFI) kan enheten programmeras och regleras manuellt med en iPhone/iPad som installerat tillhörande app från AppStore.

Alternativt kan reglering, med begränsad funktion, ske med fjärrkontroll som medföljer.

Detta ingår:
  • SC 21 styrenhet
  • Sol/vindsensor
  • Fjärrkontroll ingår
  • iPhone app (laddas ner från AppStore)
Tänk på:
  • Endast för trådburna motorer
  • iPhone/iPad ingår ej
  • Inga abonnemangs kostnader
  • Reläbox för två motorer


Styr två markiser Smart Control kan styra en eller två markiser samt 230V belysning.
För att använda samma sol- och vindsensor måste två markiser sitta i ungefär samma väderstreck. I annat fall bör ytterligare enheter installeras för att styra markiser i till exempel både öster- och västerläge. I så fall kan flera system fortfarande styras från en och samma iPhone/iPad.

Installation Styrenheten kan installeras utomhus (IP54) men bör i så fall placeras så skyddat som möjligt, till exempel under takutsprång. Installation inomhus är att föredra om möjlighet finns.

Trådlöst nätverk För tillgång till samtliga funktioner, inställningsmöjligheter och styrning från en iPhone/iPad måste systemet ha tillgång till ett privat trådlöst nätverk (WIFI).

Produktplad Smart Control

Installations anvisning
 

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies