Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Plisségardiner


Vill du ha någon form av textil i fönstret istället för aluminium eller trä?

Då kan vi erbjuda plisségardiner som ett smakfullt alternativ.
Plisségardiner gör också att du får det mörkare i rummet än vad en persienn kan prestera.

Vi jobbar med Turnils Pollux plisségardiner, ett välkänt märke som etablerat sig som ett av de mest framgångsrika plissésystemen i världen. Våra plissévävar kommer från Sandatex som är en av Sveriges främsta leverantörer av vävar.

Våra plisségardiner finns både som enkelplissé och cellplissé en så kallad Honeycomb. Cellplissén kallas ofta Honeycomb eller Duetteplisse beroende på tillverkare. Med enkelcellen har du synliga snören i gardinen som gör att du får ett litet ljusinsläpp just där snöret går. Dubbelcellen/Honeycomb däremot ser du inga snören i gardinen vilket också medför att du har en helt tät väv. Rekommenderas varmt i exempelvis ett sovrum där du vill ha så mörkt som möjligt. Våra cellplisséer från Sandatex har namnet Monsun. Vill du ha en helt mörkläggande cellplissé så heter den Monsun BO och finns i många olika färger.

Bygg din plisségardin

plissegardiner
Plisségardiner fungerar också mycket bra som insynsskydd genom att du har möjligheten att välja vår wirestyrda modell som fungerar att sätta så att den går nerifrån och upp. En frihängande plisségardin går uppifrån och ner, precis som en klassisk persienn.

Alla plisségardiner görs enligt de önskemål som just du har. Vi har inga standarmått utan du bestämmer hur stor din plisségardin ska vara, på millimetern. Vi vill inte bestämma hur din plisségardin ska se ut, vi ger dig bara rekommendationer, sen bestämmer du de exakta måtten!

Oavsett om du beställer vår wirestyrda plissé eller frihängande plissé så finns de i ett brett urval av färger och mönster - såväl genomlysande som totalt mörkläggande tyger. Det går också att få vår plissé med flamskyddande och reflekterande egenskaper, för ännu mindre värmegenomsläpp.

Det är enkelt att montera vår plissé. Upphängningsbeslag finns för de flesta slags fönster. Beslagen är utformade för att ge ett minimalt ljusinsläpp mellan fönsterkarmen och listen.

Tygerna är enkla att sköta - man kan rengöra dem med ett milt rengöringsmedel och en fuktig trasa, med vatten eller genom att dammsuga försiktigt. Du kan läsa mer om just din plisse under respektive plisseväv.

Våra wirestyrda plisséer har en linspänd montering och manövreras med ett handtag och Vår frihängande plissé manövreras med linor.
 
Mätinstruktion VS1      
 
Mätinstruktion VS2      
 
Mätinstruktion frihängade      
 

Wirestyrda plisséer


        Wirestyrd VS1                    Wirestyrd VS2

Frihängande plissé

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies