Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Nytt rullgardinssortiment hos dittsolskydd.se


Hos oss på dittsolskydd.se har du kunnat köpa måttbeställda rullgardiner i flera år.

Nu har vi tagit fram våra egna som vi kallar för DS28, DS34 och DS43. Vi har över 180 olika tyger att välja mellan, allt från transparanta vävar till helt mörkläggande. Det är ditt behov som styr modell och val av tyg.

Vi har tyger i enfärgat men också i mönstrat från Mairo för att utöka möjligheterna till just din inredning.

Till vårt stora sortiment har vi också sett till att vara bland dom billigaste på marknaden, trots att vi måttillverkar alla rullgardiner för respektive kund.

Bygg din rullgardin

Rullgardiner
Modeller

Vi har tagit fram 3 modeller för olika typer av behov.

DS28
För dig som vill ha en måttanpassad rullgardin i basutförande. Regleras med kulkedja på valfri sida och går att bygga upp till 200 cm i bredd. Du väljer också hur bottenlisten ska se ut. Byggs med ett 28 mm aluminiumrör.

DS34
Den här modellen är för dig som vill ha en kassett till din rullgardin eller vill ha möjligheten att få en högre höjd. Regleras med kulkedja på valfri sida och går att bygga upp till 230 cm i bredd. Du väljer också hur bottenlisten ska se ut. Byggs med ett 34 mm aluminiumrör.

DS43
Det här är modellen för dig som söker det där lilla extra. DS43 går att få med kassett, tre olika höjder samt går att motorisera. Välj mellan en trådbunden motor eller styr din rullgardin med fjärrkontroll. Alla motorer är för 230v. Byggs med ett 43 mm rör och går att bygga upp till 300 cm i bredd.

Montering

Upphängningsbeslagen och hårdvaran är utformade så att våra rullgardiner går snabbt och enkelt att montera. Det underlättar också i de fall man vill ta ned rullgardinen för justering eller rengöring.

Tyger

Du har en bred kollektion med vackra och moderna tyger att välja ur till dina rullgardiner. Tygerna som är enfärgade går att få ljusdämpande eller mörkläggande. De mönstrade tygerna kommer från trendiga Mairo och finns i flera olika utförande. Hos oss kan du välja på över 180 olika färger och mönster.

Se våra rullgardinsvävar


Mätinstruktion     531 Kb
 

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies