Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Terrassmarkis

Terrassmarkiser passar till de flesta hustyper och kan monteras antingen på väggen eller i taket på din balkong eller uteplats. Vi har hela 8 olika terrassmarkiser för att ni skall hitta en markis som passar just er. Terrassmarkis TM40 är den enklaste basmodellen och FA40-serien består av hela 5 olika modeller med samma grundstomme. I FA40-serien finns terrassmarkiser med t ex dukbalk, crossover-armar och semikassett.

Lewens har vi tagit in i vårt sortiment för att få en helkassett markis med högsta kvalité. Modellerna heter Look Toscana Mini och Look Toscana Grande. Storleken på markisen avgör vilken modell du ska ha. Alla markiser från Lewens levereras med motorer från Somfy.

 

TM40 Standard


Terrassmarkis TM40 Standard är en basmodell för dem som vill ha en vanlig standardmarkis utan att behöva välja till stativfärg eller en massa andra finesser såsom på FA40-serien.

TM40 Standard har rejäla vikarmar med dubbla inkapslade vajrar, som med dess starka fjädrar garanterar en sträckt markisväv. Alla komponenter är rostrfria för maximalt skydd mot väder och vind.

Läs mer om TM40 Standard
Måttbeställ din TM40 här
 

FA40-serien


FA40-serien är rejäla vikarmar med Nordic Lights Dyneema band. Justerbart armfäste, som gör att du kan vinkla din terrassmarkis efter solhöjden, finns som tillval. Det går också att få FA40 serien med takprofil eller kassett som skyddar markis väven mot regn och smuts. Nu går även denna markis att komplettera med en rullgardinsfront för solskydd eller insynsskydd framifrån. Ibiza terrassmarkis, som denna modell kallades förut, är Sveriges mest köpta terrassmarkis.

FA40-seriens markiser är tillverkade av strängpressat aluminium och finns nu i tre olika lackade färger som standard, silver, svart och vit. Vill du ha en valfri RAL-kulör så är det också möjligt att beställa.

Läs mer om FA40-serien
 
 

Lewens Look Toscana 

Terrassmarkiserna från Lewens är av högsta tänkbara kvalité och vi har valt att ta in deras modeller som heter Look Toscana Mini för dom små terrassmarkiserna och Look Toscana Grande för dom lite större markiserna. Båda dessa modeller är s.k. helkassett markiser, vilket innebär att när markisen är i infällt läge skyddas armar och väv av en kassett.

Armprofilerna är tillverkade av strängpressat aluminium och armkomponenterna av pressgjutet aluminium. I armelderna sitter dubbla inkappslade vajrar för bästa tänkbara spänning vilket också gör att markisernaklarar av den högsta vindklassningen för terrassmarkiser på marknaden, ca 13 m/s.


I vårt utbud med Lewens finns också specialmarkiser, Capri Takmarkis och Capri Pergola.

Läs mer om Lewens markiser här
 

Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga markis vävar till designade mönster. Vi jobbar med Sveriges båda ledande markis vävs tillverkare Dickson och Sandatex. Alla våra markis vävar är av 100 % spinnfärgad akryl med teflonimpregnering, som ger lång livslängd och mycket god färgäkthet. Den löstagbara markis kappan går att få i både raka och vågiga former. Mer om våra markis vävar hittar du under fliken markisvävar.

Du kan få din terrassmarkis med löstagbar handvev som placeras i valfri ände av din terrassmarkis eller med motor för enklare handhavande, detta ger även möjlighet att manövrera din terrassmarkis inifrån. Motorerna kommer från svenska Hunter Douglas med säte i Alingsås. Motorn kan kompletteras med olika typer av styrningar, exempelvis trådlös fjärrkontroll eller sol- och vind automatik. På alla markiser från Lewens levereras motorer och styrningar från Somfy.
 

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies