Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Zip Screen Z599


Zip Screen Z599 är en screenmarkis med modern design. Även kallad vertikalmarkis eftersom markisen faller rakt ner med styrskenor. Ett stort urval av glasfibervävar som passar för din Z599. Det här är en s.k. Zip screen vilket innebär att väven låser i sidoskenorna när den är nerfälld. Därför klarar den här modellen av ända upp till 32 m/s i vindstyrka.

 

Manövrering


Manövrering med motor. Vid motorisering går Z599 att komplettera med automatiska styrningar som exempelvis fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik från Somfy.

 

Montering


Z599 monteras enkelt direkt på vägg, fönsterfoder eller i nisch.

 

Markisstativ


Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger, silver, vitt och grafitgrå med struktu. Med något längre leveranstid och ett tillägg på priset kan man få stativet i valfri RAL kulör.
 

Markis väv


Vävarna till Z599 är gjorda i glasfiber. Detta för att få en stabilitet utöver det vanliga och där väven är med perforering, vilket innebär att du ser ut genom väven. Ju mörkare väv desto bättre ser du ut.

 

Mått


Bredd:     70 - 400 cm
Höjd:       30 - 350 cm

Bredder över 400 cm rekommenderar vi Z599XL

Bygg din egen Z599

 
 
 Z599 kommer från StyRa


Z599
Sidoskena på Z599
 

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies