Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Zip Screen Z599XL


Zip Screen Z599XL är en screenmarkis med modern design. Även kallad vertikalmarkis eftersom markisen faller rakt ner med styrskenor. Ett stort urval av glasfibervävar som passar för din Z599XL. Det här är en s.k. Zip screen vilket innebär att väven låser i sidoskenorna när den är nerfälld. Därför klarar den här modellen av ända upp till 32 m/s i vindstyrka.

 

Manövrering


Manövrering med motor. Vid motorisering går Z599XL att komplettera med automatiska styrningar som exempelvis fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik från Somfy.

 

Montering


Z599XL monteras enkelt direkt på vägg, fönsterfoder eller i nisch.

 

Markisstativ


Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger, silver, vitt och grafitgrå med struktu. Med något längre leveranstid och ett tillägg på priset kan man få stativet i valfri RAL kulör.
 

Markis väv


Vävarna till Z599XL är gjorda i glasfiber. Detta för att få en stabilitet utöver det vanliga och där väven är med perforering, vilket innebär att du ser ut genom väven. Ju mörkare väv desto bättre ser du ut.

 

Mått


Bredd:     70 - 600 cm
Höjd:       30 - 450 cm

Bredder under 400 cm rekommenderar vi Z599

Bygg din egen Z599XL

 
 
 Z599XL kommer från StyRa


Z599XL
Sidoskena på Z599XL
 

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies