Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

FM30 och TM40 kampanj, 20% rabatt!Just nu kör vi kampanj på vår storsäljande fönstermarkis FM30 och vår mest sålda terrassmarkis TM40. Vi ger hela 20% rabatt på de här markiserna, så passa på nu! 

20% rabatt på FM30, vår mest sålda fönstermarkis


FM30 är framtagen för dig som vill ha en smidig och flexibel fönstermarkis.
Markisväven skyddas av en strängpressad aluminiumkassett som är silverlackerad. Armarna är gjorda i strängpressad aluminium med rostfri vajer för lång livslängd.

I basutförande styr du din FM30 med hissband på in- eller utsidan, men du kan också välja att styra markiserna med vev, motor med strömbrytare, fjärrkontroll eller sol & vind automatik.

Akrylväven som är 100% spinnfärgad med teflonbehandlad yta kommer från välkända Sandatex och Dickson.
Screenväven kommer från Solits.

Det här är en markis du inte kan vara utan när solen ligger på!

Läs mer om FM30 här.

Bygg och beställ din FM30 här.
20% rabatt på TM40, vår mest sålda terrassmarkisTM40 är en terrassmarkis som passar dig som vill ha en kvalikativ markis men inte lägga mer pengar än nödvändigt. 5 års garanti.

I basutförande är TM40 med vev men går även att komplettera med motor. Styr den med en strömbrytare, fjärrkontroll eller sol & vindautomatik.

Akrylväven som är 100% spinnfärgad med teflonbehandlad yta kommer från välkända Sandatex och Dickson.

Det här är terrassmarkis du ska ha att sitta under!

Läs mer om TM40 här.

Bygg och beställ din egen TM40 här.


Kampanjerna gäller till och med 30/9 -18 23:59!

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies