Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

Persienner

Persienner är ett billigt och enkelt solskydd, men det går faktiskt att göra det vackert också. Idag levererar vi inte bara persienner som solskydd utan också som en inredningsdetalj. Persienner hänger i de flesta fönstren i våra nordiska hem.

Persienner, mörklägg med en snygg persienn från dittsolskydd.se Bygg din persienn

Vi har självfallet klassiska persienner som hänger mellan glasen, samt för nya 3-glas fönster som persiennen hänger fritt på insidan. Alla våra persienner är med 25 mm breda lameller.

Alla persienner görs enligt de önskemål som just du har. Vi har inga standarmått utan du bestämmer hur stor din persienn skall vara, på millimetern. Vi vill inte bestämma hur din persienn ska se ut, vi ger dig bara rekommendationer, sen bestämmer du de exakta måtten du vill ha på din persienn!.

Våra persienner går att få i tre olika utföranden.
 

Mellanglas persienn

En klassisk persienn som sitter inne mellan glasen, med vridstång och snöre som går ut genom fönsterbågen. Detta är den vanligaste type av persienn.
 

Mätinstruktion mellanglas     
 

Frihängande persienn

Liknande mellanglas persienner men den sätts fast ute på fönsterbågen och snöre och vridstång går ut på sidan av persiennen och fästes på fönsterbågen. Passar till 3-glasfönster.

Mer om Frihängande.
 

Mätinstruktion frihängande     
 

Skyline

Som frihängande sätts denna persienn ute på fönsterbågen. Skyline har snöre och vridstång som går ut från kassetten på framsidan. Linlåset är integrerat med persiennens överlist och vridstången är gjord av genomskinlig plast. Skyline är vår exklusivaste frihängande persienn.

Mer om Skyline.
 

Mätinstruktion skyline     
 

Hunter Douglas levererar komponenterna till samtliga våra aluminium persienner. Företaget som bygger ihop våra persienner är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet, allt för att säkerställa kvalitén på de persienner vi levererar. Alla våra persienner testas innan de skickas till kund.

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies