Du är nu på väg till dittsolskydd.se där alla priser är i valutan SEK och fraktkostnaderna är anpassade till Sverige. Du kan inte beställa till Norge eller Danmark på dittsolskydd.se. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.no där alla priser är i valutan NOK och fraktkostnaderna är anpassade till Norge. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Danmark på dittsolskydd.no. Samtliga texter är på svenska.

Du är nu på väg till dittsolskydd.dk där alla priser är i valutan DKK och fraktkostnaderna är anpassade till Danmark. Du kan inte beställa varor till Sverige eller Norge på dittsolskydd.dk. Samtliga texter är på svenska.

Gå istället till:

dittsolskydd.se
dittsolskydd.no
dittsolskydd.dk

Persienner och markiser på nätet
Montera persinner och markiser
Det är lätt att montera solskydd!
Klicka här

MyggnätHåll borta myggen och insekterna även när du har fönstret eller dörren öppen. Med hjälp av vårt Insektsnät Vertikal, ser du till att hålla borta objudna "gäster"!


Bygg ditt insektsnät här
 

Profiler

Profilerna är i pulverlackad strängpressad aluminium. Alla profiler är lackerade i vitt. Allt göms i en diskret kassett.
 

Sidoskenor

Sidoskenorna är tillverkade i strängpressad aluminium med borstar på sidorna för att sluta tätt. Sidoskenorna bygger inte mer än 30 mm vilket gör dom väldigt diskreta när den inte används.
 

Manövrering

Du drar enkelt ner ditt myggskydd genom dom hantagen på underlisten eller sidolisten beroende på modell. Nischbeslag följer alltid med.
 

Mått Vertikal

Bredd: 500 - 1500 mm
Höjd: 500 - 1700 mm

OBS! Våra modeller avser montering i nisch!
För väggmontering ange det i meddelandefältet i kassan.

 

 
Byggmått Insektsnät      
Monteringsanvisning Insektsnät      


 

 


Insektsnät Vertikal
Insektsnät Vertikal


 

Dittsolskydd.se


Dittsolskydd.se startades 2008 och är idag störst på nätet av solskyddsrelaterade produkter såsom markiser, persienner, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner m.m. Vi har dock varit i branschen sedan 1984 med egna fabriker.

Kontakta oss

info@dittsolskydd.se
Tel: 0511-10 000
Denna webbplatsen använder cookies, genom att surfa vidare accepterar ni detta. Jag förstår Läs mer om cookies